Priser på SEO optimering, WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops

Priser

Jeg arbejder både med projekter til en fast pris og på ren timebasis.

Min timepris er kr. 680,00 ekskl. moms.

Jeg vil i det efterfølgende, prøve at give dig en god ide om, hvordan prisniveauet vil være for udvikling af forskellige typer og størrelser af WordPress hjemmesider, WooCommerce webshops og for SEO optimering (søgemaskineoptimering).

Såvel nye hjemmesider som webshops vil naturligvis have god teknisk SEO optimering, hastighedsoptimering og være sat professionelt op med bl.a. backup, ekstra sikkerhed og optimering af billedfiler.

Du skal være opmærksom på, at de nævnte priser er eksempler og forudsætter at hjemmesiden eller webshoppen udvikles i et tæt samarbejde med kunden (dig) og at kunden leverer færdigt tekstmateriale, billeder og grafik til projektet. (Jeg hjælper naturligvis gerne med disse ting også, men her bliver priserne lidt anderledes.)

Pris på WordPress hjemmeside design og udvikling

En generel WordPress hjemmeside pris er svær at angive, da det afhænger af mange faktorer (som. f.eks. websitets størrelse og kompleksitet), men jeg håber, at eksemplerne herunder kan hjælpe med at besvare spørgsmålet “hvad koster en professionel hjemmeside så”.

Simpel WordPress hjemmeside på et sprog

Her kunne et eksempel være https://www.sddnordic.com/

Eksempel på WordPress hjemmeside design - SDDNordic.com

Dette website har omkring 15 indholdssider og indeholder primært tekst samt enkeltstående billeder og ikoner.

Prisniveau: kr. 8-14.000,00 ekskl. moms

Mellem størrelse WordPress hjemmeside på et sprog

Her kunne et eksempel være https://www.baksoes.com/

WordPress website design eksempel - Baksoes.com

Dette website har omkring 25 indholdssider (hvor 15 er billedgallerier) og indeholder primært tekst, billedgallerier samt enkeltstående billeder og ikoner.

Prisniveau: kr. 15-20.000,00 ekskl. moms

Et større WordPress website på et sprog

Her kunne et eksempel være https://jenle.dk/

Jenle.dk - WordPress hjemmeside

Udvikling og design af en WordPress hjemmeside som denne, er en del mere omfattende end de to andre eksempler.
Sitet har over 50 indholdssider og indeholder en blanding af tekst, billedgallerier, billeder, lydfiler og videoer.

Prisniveau: kr. 25-30.000,00 ekskl. moms.

Pris på WordPress WooCommerce webshop

Alle webshops er forskellige og det er derfor heller ikke nemt, at give en generel pris for udvikling af WooCommerce webshops i WordPress. Prisen afhænger igen af en række faktorer som f.eks. webshoppens størrelse (antal produkter og varekategorier) og kompleksitet.

Herunder kommer nogle eksempler, der forhåbentlig vil give dig en bedre ide om prisniveauet for at få udviklet en WordPress webshop med WooCommerce.

Simpel WooCommerce webshop på et sprog (dansk eller engelsk) med få produkter og få varekategorier

Et eksempel på en WordPress webshop af denne størrelse kunne være www.yogahelelivet.dk

Eksempel på WordPress webshop - Yogahelelivet.dk

Denne webshop har ca. 10-12 indholdssider om Yoga holdundervisning og selve webshop-delen har 4 produkter, der hver især findes i 4-10 forskellige varianter. 

Prisniveau: kr. 22-29.000,00 ekskl. moms.

Mellem størrelse WooCommerce webshop på et sprog (dansk eller engelsk) med en del produkter og varekategorier

Et eksempel på en WordPress webshop af denne størrelse kunne være https://webshop.jenle.dk/

WordPress Woocommerce webshop for jenle.dk

Denne webshop har 5 generelle indholdssider, 10 varekategorier og omkring 80 forskellige varer. Herudover er webshoppen sat op med lidt ekstra features til bl.a. rabat- og tilbudskoder.

Prisniveau: kr. 32-40.000,00 ekskl. moms.

Stor WooCommerce webshop på to sprog (engelsk og tysk) med en del produkter og varekategorier samt en række ekstra features og tilpasninger

Her kunne https://globalcarehab.com/ være et eksempel på en WordPress webshop af denne størrelse.

Webhop løsning hos Globalcarehab.com

Wordpress webshop eksempel hos Globalcarehab.com

Denne webshop har 15-20 generelle indholdssider, 20 varekategorier, omkring 60 forskellige varer, der alle har forskellige variationer og tilkøbsmuligheder.

Herudover har webshoppen en selvstændig blog-del, special tilpassede produktsider, er sat op med flere sprog – engelsk og tysk (tysk er dog ikke synligt på sitet endnu), en menu med produktbilleder og en række andre features, der ikke er standard i WordPress WooCommerce webshops.

Prisniveau: kr. 80-95.000,00 ekskl. moms.

Pris på SEO optimering af WordPress hjemmeside

God, professionel søgemaskineoptimering (SEO) af hjemmesider og webshops kræver specialviden og tid og hvert projekt er forskelligt.

Jeg vil her prøve at give dig en god ide om hvilke faktorer, der har betydning for prisen for det enkelte SEO projekt og dermed komme med et muligt svar på spørgsmålet om “Hvad koster seo optimering/søgemaskineoptimering?”.

For en introduktion til SEO/søgemaskineoptimering kan jeg anbefale denne artikel “SEO for Begyndere” 

Omfanget af det arbejde der skal laves for at opnå en god SEO optimering af din hjemmeside eller webshop afhænger primært af tre faktorer:

  • Den nuværende tilstand af din hjemmeside/webshop 
  • Størrelsen (antallet af unikke indholdssider) på sitet
  • Konkurrence niveauet for din niche/forretningsområde og primære søgeord

Mikkel deMib Svendsen indledte hans artikel ”Hvad koster SEO?” på amino.dk med svaret ”Det korte svar: Et sted imellem næsten ingen ting og virkelig meget!” og det kunne ikke være mere sandt!

Har du en hjemmeside med godt indhold, der er struktureret fornuftigt og lavet i høj teknisk kvalitet i en niche med lav konkurrence, så koster det nødvendige SEO arbejde for at nå til tops på Google ikke så meget.

Men har du en hjemmeside med dårligt indhold, der er ustruktureret og i dårlig teknisk kvalitet i en niche med hård konkurrence, så vil SEO arbejdet været meget omfangsrigt, tage lang tid og koste en pæn del mere.

”Ja, ja” tænker du nok, ”men hvad koster det rent faktisk?”

SEO-projekter er ikke ”one size fits all” og det reelle omfang af det nødvendige arbejde bliver først klart, når man begynder af analysere hjemmesiden og den niche der arbejdes i – men jeg vover pelsen og kommer med et par bud baseret på mine mange års erfaring i branchen.

SEO optimering af den “gode” hjemmeside

For hjemmesiden med det gode indhold, gode struktur og høje tekniske kvalitet kommer du ofte rigtig langt med omkring kr. 10.000,00 ekskl. moms til SEO-analyse af hjemmesiden og nichen, resterende optimering af den nuværende hjemmeside samt udarbejdelse af en plan for løbende linkbuilding.
Til løbende linkbuilding og anden SEO optimering skal afsættes omkring kr. 2.500,00 – 5.000,00 om måneden for en mindre hjemmeside med relativt få indholdssider og udvalgte søgeord, der skal arbejdes med. Har hjemmesiden flere eller mange indholdssider og søgeord, der skal optimeres, skal der formentlig afsættes lidt mere.

 

SEO optimering af den “dårlige” hjemmeside

For hjemmesiden med det dårlige indhold, den mindre gode struktur og lave tekniske kvalitet skal du forvente en udgift på kr. 15-25.000,00 ekskl. moms til SEO-analyse af hjemmesiden og nichen, optimering af den nuværende hjemmeside samt udarbejdelse af en plan for løbende yderligere optimering og linkbuilding.
Til yderligere optimering og løbende linkbuilding skal afsættes omkring kr. 5.000,00 – 10.000,00 om måneden og lidt mere, hvis der er tale om en niche med rigtig hård konkurrence eller det er en stor hjemmeside med fokus på mange søgeord.

 

Få en gratis mini SEO-analyse af din hjemmeside eller webshop

Jeg tager naturligvis altid gerne et uforpligtigende kig på din hjemmeside og niche for at give dig en ide, om hvor meget arbejdet vil koste.

Kontakt mig nu og få en gratis mini SEO-analyse af din hjemmeside, så du bl.a. kan se:

  • hvilke søgeord den rangerer for i Google på nuværende tidspunkt
  • hvor hurtig (eller langsom) den er
  • mit bedste estimat på hvad SEO optimering af din hjemmeside vil koste
  • potentialet for ekstra besøgende og kunder ved bedre rangering på Google

Jeg tilbyder også:

God pris på WordPress hjemmesider – få en unik og 100% optimeret WordPress hjemmeside.

Ny “hands-off” WordPress hjemmeside pakkeløsning inkl. hosting, opdateringsservice, SEO optimering , linkbuilding m.m.

WordPress kursus – Lær at lave hjemmesider med WordPress